Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

vrijdag 31 juli 2009

Holiday time !!! Eindelijk VAKANTIE !

Vandaag om 14u is mijn vakantie begonnen ! Twee weken vakantie met ons gezinnetje, om dingen te doen die we leuk vinden. Wij houden vakantie in Aartselaar en omstreken, met natuurlijk wel wat daguitstapjes en een dagje Bobbejaanland. Ik vind het leuk om alnaargelang het weer te beslissen wat we gaan doen. Zo is de vakantie niet te voorspelbaar en is er een soort verrassingseffect.

Niet op reis gaan, betekent ook: geen stress van valiezen inpakken en allerlei voorbereidingen, geen fileleed, geen overdrukke toeristische stranden of plaatsen, als het eens regent, dan kan je thuis nog zoveel andere dingen doen terwijl dat op vakantie soms roet in het eten kan gooien, ... Je ziet, ik vind het niet zo erg dat we in het hoogseizoen niet op reis gaan. Toch gaan we graag op reis, hoor, maar we verkiezen de rustigere periodes. Niet zo eenvoudig met 2 schoolgaande kinderen. In het voorjaar verbleven we een 5-tal dagen in Haspengouw, een weekendje in CenterParcs en een 5-tal dagen aan zee. Daar hebben we geweldig van genoten !

En nu gaan we ook weer genieten. Van vaak eenvoudige maar leuke dingen zoals bv samen naar het zwembad, een fietstocht met picnic erbij, een dagje Zeeland misschien, de prachtige Leiestreek eens verkennen, ... Een leuke vakantie maak je zelf. En het allertofst vind ik misschien nog wel de last-minute ideetjes die zomaar ineens opkomen.

Vakantie is voor mij : de sleur van alle dag doorbreken en de dag plukken. Tijd om origineel en creatief te zijn, de magie van vakantie te beleven en het heerlijke vrije gevoel. Veel buiten zijn en genieten van licht, lucht, ruimte, rust, plezier. Ik wil vooral dat er niet te veel moet, maar vooral dat er heel veel MAG. Break out !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten