Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

dinsdag 30 juni 2009

School's out for the Summer !!!

DE ZOMERVAKANTIE IS BEGONNEN !!!










Voor de kinderen van CADE (gemeentelijke basisschool in Aartselaar) begon de zomervakantie deze middag om 12u10. Onder een hete middagzon wachtten we onze kinderen voor de laatste keer op. Toen ging de bel en daar waren ze, met verhitte hoofdjes en enthousiast om de vakantie te beginnen.
Onze kindjes hadden iets gemaakt/getekend/geschilderd voor hun juf en er veel plezier aan beleefd.

Er werd ook afscheid genomen, vooral door de kinderen van het 6de leerjaar waaronder ons Laura. Afscheid nemen van hun school en van elkaar maakte velen weemoedig en er kwamen wel wat traantjes aan te pas. Gisteravond was het afscheidsreceptie voor de 'schoolverlatertjes' en hun ouders. We verzamelden op de speelplaats in de heerlijke koelte van de avond.
De directrice gaf een mooie speech en de kinderen zongen een ontroerend lied (wel wat stilletjes en soms ietwat vals, maar dat was niet zo erg ;-) Dat was voor de ouders dan weer een heel emotioneel en pakkend moment. Verder werd het nog een gezellig avondje, want het was buiten zalig toeven na zo'n zwoele zomerdag en er waren lekkere hapjes en drankjes. We konden wat bijpraten met de andere ouders en de leerkrachten. Ze waren er allemaal, alle leerkrachten van de 1ste leerjaren t.e.m. de 6de leerjaren. Ik heb echt genoten van die babbeltjes.

Onze lieve meid gaat in september naar de 'grote school', maar onze Stijn blijft nog wel een poosje op CADE. Die gaat in september naar het 2de leerjaar. En ik ben er zeker van dat ons Laura nog wel eens zal binnenspringen op CADE, samen met haar vriendinnen. Want het waren hele leuke tijden op de lagere school. Word er zelf al helemaal weemoedig van... Maar haar vriendinnen gaan allemaal mee naar dezelfde school volgend jaar, dus dan beginnen ze samen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Maar eerst is het nu tijd voor VAKANTIE, ONTSPANNING, LACHEN, SPELEN, ZOT DOEN, GENIETEN, EN LIEFST NIET TE VEEL SERIEUZE DINGEN ...

IEDEREEN EEN PRETTIGE VAKANTIE GEWENST !!!

1 opmerking:

  1. Amai, wat worden ze snel groot hè.
    Geniet maar van een mooie, lange vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen