Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

zondag 6 februari 2011

Turnshow 'Back in Time' - Adults Dance Team : The Day After

Adults Dance Team 'Turnkring Jong en Vrij'
Turnshow 2011 'Back in Time'
© Ingrid Poppeliers

Maandenlang hebben we ernaar toe gewerkt: de jaarlijkse Turnshow van Jong & Vrij te Aartselaar met als thema 'Back in Time'.  Dit was de 5e keer dat we met het Adults Dance Team aantraden.  Het was meteen ook mijn 5e keer, want ik was er vanaf het begin bij ;-)  Het is altijd weer een hele organisatie voor leiding en bestuur.  En wij - turners en dansers - zetten telkens ons beste beentje voor.  We oefenen maanden en maanden met de show in februari als deadline.  Dan moet het goed zitten, want dan treden we op voor een publiek van familie, vrienden, kennissen, bekenden en anderen.


Thema's van de voorbije jaren:
2011 : Back in Time
2010 : Circus
2009 : Sterren op de turnvloer
2008 : Eurovision Gym Contest
2007 : Hollywood

Wij beleven altijd veel plezier met het Adults Dance Team.  We lachen veel en amuseren ons, ook al loopt er eens iets mis of mist er iemand eens een pasje.  Het was gisteren weer een geslaagd optreden, zowel tijdens de middag- als de avondvoorstelling.  Het was een geslaagde climax... en nu is het alweer voorbij.  The Day After - de dag nadien.  Altijd wat bevreemdend, vind ik zelf.  Dan heb ik zoiets van 'waar is iedereen nu ?'  Maar het leven van alle dag gaat verder.  Life goes on.  Maar de ervaring en de mooie herinneringen blijven en maken je rijker.

In een mensenleven kom je vaak zo'n speciale momenten en dagen tegen.  Een soort 'D-day', de dag van de waarheid.  Je bent maandenlang bezig met voorbereiden en naar het einde toe geraken de zenuwen steeds meer gespannen. 

Je huwelijksdag plannen en voorbereiden, dat is ook een hele lange aanloop naar die ene dag.  En eens die dag dan aanbreekt, vliegt die gewoon voorbij.  En de genodigden beseffen meestal niet eens hoeveel werk je erin gestoken hebt en wat het allemaal gekost heeft.

De geboorte van je kind is ook heel bijzonder.  Persoonlijk vind ik dat het mooiste moment in je leven - de pijn en het afzien niet echt meegerekend ;-)  Maar het is ook een proces van wachten en voorbereiden, ongeveer 9 maanden of iets minder.  Maar met de geboorte van je kind is het verhaal niet gedaan.  Dan begint het avontuur pas.

1 opmerking:

  1. Wow, jullie zien er tof uit !!! Dat was zeker weer een prachtige show !! Proficiat !
    Groetjes Enny

    BeantwoordenVerwijderen