Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

maandag 12 januari 2009

Sunday on Ice - ijspret op de vijver in Edegem



Op het nieuws zag ik dat het ijs op bepaalde plaatsen al dik genoeg was om te schaatsen of te glijden. Ik vond dat we ervan moesten profiteren. Onze kinderen hebben nog niet zo vaak de kans gehad om te genieten van ijspret. We reden naar de vijver in Buizegem (Edegem), waar we vroeger woonden en inderdaad, we mochten op het ijs ! De burgemeester kwam er na een tijdje ook aangestapt en keek goedkeurend naar de spelende kinderen. Het was blijkbaar de eerste en wellicht enige dag dat er mensen op het ijs mochten. Veiligheid voor alles, hé.



Voor Stijn was het een echte belevenis om op een bevroren vijver te staan en vooral uit te schuiven. Ook ons Laura genoot met volle teugen. Dit maken we niet zoveel mee, dus het was nú of misschien niet meer voor een paar jaren.


Vandaag is de dooi ingetreden. Na 15 nachten temperaturen onder nul en dagen rond het vriespunt, was het vandaag voor het eerst weer wat menselijker buiten. Gelukkig hebben we het ijzer gesmeed als het heet was, al is dat wel een vreemde uitdrukking als je bedenkt dat het bitter koud is geweest ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten