Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

woensdag 19 augustus 2009

Snikhete zomerdag





Vandaag was de warmste dag van 2009 tot nu toe met temperaturen tot zo'n 33 graden C. Morgen zou het in de Kempen tot 36 graden C. kunnen worden !!! In het zuiden (Spanje, ...) schommelt het kwik rond de 40 graden C. Pfff, vreselijk warm !

Als je lekker kunt relaxen en geregeld wat afkoelen in fris zwembadwater, dan was deze warme dag best te genieten. Dat heb ik met onze kindjes dan ook gedaan. Gisterenmiddag hebben we het zwembadje uit ons tuinhuis gehaald, opgepompt en gevuld met water. Zo hebben we gisteren al kunnen genieten van het verfrissende water. Ook vandaag hebben we er vollen bak van genoten. Elkaar nat spuiten met waterpistolen is ook heerlijk als het zo warm is.


Voel me nog echt in vakantiestemming desondanks het feit dat ik gisterenvoormiddag gaan werken ben en morgen en overmorgen ook ga werken. Ook bedacht ik daarstraks dat volgende week reeds de laatste vakantieweek is voor de kinderen. Als het zulk mooi zomerweer is, denk je algauw dat de vakantie eindeloos blijft duren. Helaas komt er aan alle mooie liedjes een einde. Het was vanavond om half 10 al donker. De dagen zijn dus duidelijk al aan het korten. Maar laat ons deze anderhalve week nog genieten van mooie zomerdagen, nog zonder school- en andere verplichtingen. Nog even dat vrije gevoel van veel buiten zijn en de zon op je huid. Genieten maar !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten