Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

donderdag 11 maart 2010

Neem vaker tijd voor een adempauze !



We hebben allemaal drukke agenda's. We rennen vaak van hier naar daar en willen 1001 dingen doen op één dag. Tot het plots te veel wordt. Dan worden we ziek, overstresst, gespannen en krijgen we allerlei kwaaltjes. Er moet altijd zo veel. Of we denken dat er zo veel moet. Maar is dat echt zo ?

Las op tijd adempauzes in. Neem wat tijd voor jezelf, om te doen wat jij leuk vindt. Een tijdschrift of boek lezen, gaan wandelen of lopen, een lekker kopje warme chocomelk met een stukje cake erbij, een goeie film zien op TV of in de cinema, muziek beluisteren, dansen, zingen, ... of lekker luieren in de zetel onder een dekentje, of als het warm genoeg is, buiten genieten van het zonnetje.

Het kan een mens zo opfleuren. LIVE TODAY ! Stel het niet altijd uit. Elke dag een stukje puur genieten, een stukje lief zijn voor jezelf. Heel belangrijk.

De was, de strijk, het afstofwerk, ... het loopt niet weg. Ach, liep het maar eens weg ;-) Maar de momenten dat je genoten hebt, die neemt niemand je meer af.

LIVE TODAY - CARPE DIEM ! Enjoy the small things in life ! Now is the time. No matter what anybody says.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten