Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

woensdag 25 maart 2009

Nieuw: mijn eigen logo !

Vanaf nu heb ik mijn eigen logo. Waarom een bijtje ? Wel, als het op taal en foto's aankomt, ben ik een echte bezige bij.
Ik zie niet op een fotootje meer of minder (vraag maar aan mijn huisgenoten, familie en vrienden ;-), experimenteren met foto's, scrapbooking, digitale fotocollages en -albums maken, creatief schrijven, verhaaltjes verzinnen, vertalen, een leuke speech schrijven, versjes maken op rijm, taal- en woordspelletjes doen (vooral cryptogrammen en anagrammen), ...

Ik doe het met oneindig veel plezier en enthousiasme. Het gaat me nooit vervelen.

En bovendien houd ik van de natuur en heb ik de natuur nodig om me goed te voelen en bij te tanken. Dus, vandaar als symbool een lief, grappig bijtje ! Maar bijten doe ik niet, hoor ;-))

Via Katie the Scrapbooklady, een Amerikaanse scrapbookaholic en blogger waar ik groot fan van ben, ben ik te weten gekomen dat je op Facebook leuke buttons kan maken. Je maakt eenvoudig je eigen digi Flair. Dat hebben we dan ook maar eens geprobeerd en hierbij het resultaat:


http://scrapbooklady.typepad.com/
Ik ben voorzichtjes bezig met het opstarten van een eigen website. Met wat experimenteren en uitzoeken zou het een mooie, overzichtelijke website moeten worden, voorzien van mijn eigen logo. Hierbij al een 'sneak preview'. Verwacht er nog niet te veel van, hoor ;-)
http://www.taal-fotocreatief.vpweb.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten