Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

woensdag 16 november 2011

Plots is het verdwenen / Suddenly it's gone

Elke mens heeft zo zijn smaken en voorkeuren.  De meesten van ons hebben een lievelingsmerk van chocopasta, koekjes of yoghurt.  Of een lievelingsmerk van kleding, schoenen, auto's, enz.  Of je gaat graag naar een bepaalde winkel of restaurant.  Of je hebt na lang zoeken en uitproberen eindelijk een bepaald merk kleding gevonden dat je als gegoten zit.  Het wordt een gewoonte en je rekent er blindelings op dat het er altijd zal zijn.

Tot het op een dag gewoon verdwenen is.   Plots vind je jouw favoriete koekjes niet meer op de vertrouwde plaats.  Of de winkel blijkt ineens voorgoed gesloten te zijn.  Of je vertrouwde frituur blijkt ineens overgenomen door andere eigenaars.  Heel vreemd is dat.  Ook vervelend en spijtig.

Zo koop ik al jaren rijstkoeken in een welbepaalde winkel en nu blijken die plots niet meer in assortiment te zijn.  Wat een teleurstelling.  Nu moet ik weer op zoek naar een andere winkel. 
Maar soms verdwijnen ook gewoon de uitbaters of eigenaars van een winkel of restaurant.  Wij hadden dat heel lang geleden voor met de ons vertrouwde frituur.  De eigenaars - een koppel met een klein kindje - waren ineens verdwenen en vervangen door Chinese eigenaars.  We hebben dat koppel nooit meer teruggezien.  Verdwenen met de noorderzon.  Zo leek het wel. 

Heel vreemd en bevreemdend, terwijl er ongetwijfeld een perfect logische verklaring voor moet zijn.  Maar voor ons als buitenstaander is het de missing link. En zo krijgen we het gevoel dat er ergens een stuk tussenuitgeknipt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten