Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

zondag 7 augustus 2011

BOEKENTIP: Het leven van een loser : hilarisch !!! / Diary of a Wimpy Kid - Jeff Kinney : hilarious !!!

Het leven van een Loser : Meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Dé absolute bestseller uit de USA is nu ook absoluut een bestseller in Nederland !

In augustus 2009 verscheen in Nederland het eerste deel in de serie van 'Het leven van een Loser' bij Uitgeverij De Fontein/Tirion. Inmiddels zijn er drie delen in het Nederlands vertaald en in twee jaar tijd zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Een absolute bestseller dus

.
Een tijdje terug kocht ik 'Het leven van een loser - deel 3: Bekijk het maar' in de boekhandel.  Het leek me een leuk en tof boek voor onze kinderen.  Ze vonden het zo geweldig dat we al snel naar de BIB gingen om te zoeken naar deel 1 en 2.  'Het leven van een loser - deel 2: Vette pech' vonden we, maar deel 1 hebben ze helaas niet.  Laura en Stijn hebben zich ziek gelachen met de humor en leuke cartoons.  Ik ben de boeken nu ook aan het lezen en ze zijn echt hilarisch.  Leuk geschreven in dagboekvorm, grappig voor klein en groot.  Een echte aanrader !!!
 
'Bram Botermans vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een dagboek cadeau. En dat terwijl een dagboek juist een meisjesding is; nog nooit schreef er een jongen in een dagboek, wel dan? ‘Als je maar niet denkt dat ik “lief dagboek” hier en “lief dagboek” daar ga schrijven,’ is zijn eerste reactie.
Toch begint Bram er zijn verhaal in te schrijven: over zijn vervelende broertjes, zijn onnozele vriend Theo, de dagelijkse overlevingsstrijd op school, een gruwelijk eng griezelhuis en … die vervloekte kaas…'

http://www.hetlevenvaneenloser.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten