Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

zondag 26 april 2015

BOEKENTIP: Dwarsliggers zijn heerlijk om te lezen

 
Ik ben de laatste tijd volledig in de ban van Dwarsliggers. Dat zijn kleine, maar volwaardige boeken die zo klein zijn dat ze in je handtas passen.  De bladzijden zijn flinterdun. Ik vind het heerlijk die blaadjes om te slaan.  Alle Dwarsliggers die ik tot nu toe heb gelezen, zijn ook echte page turners.
 
 
Ik vond ze in de Bib en na mijn eerste Dwarsligger heb ik bijna niets anders meer uitgeleend.  Dankzij deze reeks heb ik geweldige schrijvers leren kennen, zoals Saskia Noort en Camilla Läckberg.  'Eilandbewoners' van Vonne van der Meer vind ik helemaal het einde.  De setting is een vakantiehuisje op Vlieland (de Waddeneilanden), waar altijd andere mensen komen logeren.  We volgen telkens hun verhaal mee. Er is een gastenboek waarin de mensen dingen mogen vertellen die ze hebben meegemaakt tijdens hun vakantie in vakantiehuisje 'Doornroos'.  Heel origineel gevonden.
 
De Dwarsliggers zijn echte aanraders. Als je kan, leen er eens ééntje in de BIB.  Ik was er meteen aan verslaafd.  De onderstaande Dwarsliggers heb ik allemaal gelezen. And there's more where those came from.
 

 
 
Geweldig boek, mooi geschreven met aandacht voor elk detail (heel gevoelig):
 

Knappe thrillers, erg goed geschreven:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten