Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

vrijdag 15 november 2013

Haal meer uit je weekend ! / Enjoy your weekend more
Vrijdagavond, dan begint voor de  meesten een welverdiend weekend. Zo veel verwachtingen, zo veel plannen. Lijkt het weekend voor jou ook steevast een dag te  kort ?

Het weekend is een welkome break na een drukke werkweek. We willen meestal heel wat doen: afspreken met vrienden of familie, lekker sporten, uit eten, de natuur in, een concert of tentoonstelling meepikken, shoppen ... En dan zijn er nog de activiteiten van de kinderen, les of huiswerk bijwerken, wassen, strijken, poetsen, boodschappen doen, klusjes ...

ONVERWACHTE GEBEURTENIS
Het is duidelijk dat je dit alles niet op 2 dagen rond krijgt. Prop dus je weekend niet te vol, overleg met je huisgenoten en stel je prioriteiten. De was en het stof op de kast lopen heus niet weg. Laat een beetje ruimte voor de inspiratie van het moment, om te lanterfanten of voor onverwachte gebeurtenissen.

BREEK DE SLEUR
Doe eens wat anders of vooral: doe wat jij leuk vindt.  Waar krijg jij energie van ? Waar word jij vrolijk van ? Wat ontspant je compleeft of geeft je voldoening ? Een paar uur niets doen of net stevig gaan stappen in de natuur ?  Een gat in de dag slapen of net heel vroeg op om foto's te maken van een spinnenweb met dauw ? De krant lezen in een gezellig café ... ?

TIJD VOOR JEZELF
Je wil in het weekend wat meer aandacht besteden aan je gezin en je partner, logisch, want je ziet hen graag. Maar daarom hoef je niet altijd alles samen te doen. Als je een paar uur je ding kan doen, werkt je goede humeur eens zo aanstekelijk.  Jouw geluk maakt je gezin blij.

(Bron: OZ Profiel, nov-dec 2013)
http://www.oz.be/over-oz/profiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten