Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

maandag 2 augustus 2010

CREATIEF IDEE: PICASA 3 - the freedom of creating

Wat is er heerlijker dan iets moois scheppen vanuit het niets ? De vrijheid om iets moois te creëren met je hoofd of handen, geeft een ongelooflijk goed gevoel. Zeker als het resultaat in de smaak valt bij de mensen.

Elke tekenaar, schilder, fotograaf, schrijver, ... zal dat beamen. Er zijn geen grenzen, the sky is the limit. Het is de schrijversvrijheid, de dichterlijke vrijheid, kortom, de 'creatie-vrijheid'. Alsof je een soort God bent, die alles kan bepalen in je boek of kunstwerk. Eens je ervan geproefd hebt, wil je meer van dit magische gevoel.

Mijn passies zijn vooral schrijven, fotograferen en met de foto's mooie albums maken, collages of scraplayouts (manueel of digitaal).



In dit verband zou ik graag het plezier van PICASA 3 willen delen met jullie. Het is een practisch en fantastisch programma waarmee je je foto's kunt beheren, sorteren, bewerken en waarmee je knappe collages kan maken. Je kan PICASA 3 bv opdracht geven om te zoeken op een persoon. Daarvan kan je dan een collage maken. Echt leuk om te zien hoe iemand door de jaren heen is veranderd. Beslist eens proberen !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten