Welcome to my scrapworld

Becky Higgins' Project Life

Becky Higgins' Project Life
http://www.beckyhiggins.com/products/

Please link to my site if you copy text or pictures. Thanks.

© Ingrid Poppeliers - http://www.taalcreatief.blogspot.com/

donderdag 26 november 2009

Zot van LETTERKOEKJES !!!



Sinterklaastijd. In de winkels vind je zoveel lekkers : marsepein, chocolade mannetjes en natuurlijk ook de letterkoekjes !!! Wat ben ik daar ineens zot van. Lekker bruin gebrande letterkoekjes, ik smikkel ze met veel smaak naar binnen.

Ik heb altijd gehouden van de magie die rond heel de Sinterklaasperiode hangt. De aanloop naar 6 december, met als hoogtepunt natuurlijk de avond van 5 december. De geur van lekkere chocolade en mandarijntjes. Mmmm. Bij ons bracht de Sint altijd een extra verrassing, iets dat je niet 'gevraagd' had. Zo kregen we in 1974 ons eerste doosje Playmobil: riddertjes en paardjes. Het was toen gloednieuw op de markt. Intussen is het gamma van Playmobil onwaarschijnlijk groot geworden. Voor elk wat wils, hele werelden om oneindig te combineren.


Bij ons wordt alles door elkaar gebruikt. Stijn en zijn vriendjes stoppen tuinmannen, politiemannen, duikers een zwaard in hun handjes en voila, het zijn ridders. Of iedereen wordt piraat, of gevangene. Heerlijk om te zien hoe Playmobil in goud verandert in kinderhandjes. Onze Stijn heeft er zich al ongelooflijk mee geamuseerd. Hij krijgt er maar geen genoeg van. Aan fantasie geen gebrek. Het komt allemaal tot leven. Zelf heb ik ook altijd gehouden van Playmobil. Allez, sinds 1974 dan ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten